×
Keukens

Compleet uitgeruste keukens

 

Wanneer je een nieuwe uitgeruste keuken kiest, bereid je je voor op een belangrijke aankoop die aan meerdere eisen voldoet: je interieur opsmukken, voor jezelf zorgen, je vrienden ontvangen, tijd doorbrengen met je familie ...

Daarom nemen we graag de tijd om de zaken goed aan te pakken, de ruimte slim te gebruiken, modellen, kleuren en materialen nauwkeurig uit te kiezen en je project te ontwikkelen met alle aandacht die het verdient.

Kwaliteit tot in de puntjes

Een duurzaam ontwerp bestaat niet zonder de garantie dat het betrouwbaar en langdurig is. De èggo-keukens worden geproduceerd in Duitsland volgens de hoogste kwaliteitsnormen en de strengste certificaten. Ze zijn gemaakt om stand te houden.

Een werkblad
waar je kan op rekenen

De term ‘werkblad’ is heel toepasselijk. Het werkblad bevat niet alleen de kookplaat en de spoelbak, maar moet ook alle handelingen van de kok de baas kunnen. Bovendien is het bestand tegen krassen, stoten en hete voorwerpen. Trek daarom voldoende tijd uit om het juiste materiaal, de kleur en de dikte te kiezen en het beste uit je werkblad te halen.

Het juiste werkblad kiezen
 

 

Advies
van de specialisten

Hoe hoog moeten mijn meubels zijn? Waar moet ik de vaatwasser plaatsen? Hoe kies ik mijn oven? Aan het ontwerp van een keuken komen duizenden vragen te pas. Onze specialisten sturen je in de juiste richting en helpen je.

Ons beste advies