×
Meubelen

Alles netjes op zijn plaats en binnen handbereik

 

De keuken is een plaats om te genieten en gezellig samen te zijn, maar er wordt ook gewerkt: eten klaarmaken, spullen opbergen, heen en weer lopen. Het is voor die details dat je elke dag blij zult zijn dat je je hebt laten bijstaan door de èggo-keukenspecialisten. Ontdek op de volgende pagina's hoe slim en betrouwbaar onze keukens wel uitgerust zijn.

Mooi van buiten, goed uitgekiend van binnen

Met een goed geordende lade maak je je het leven makkelijk in de keuken! èggo ontwikkelde speciaal voor jou verschillende oplossingen, vast of verstelbaar volgens je wensen, in hout of sterk pvc, en met diverse accessoires: zo is er een rolhouder voor plasticfolie, een handige inzet voor kruidenpotjes en nog zoveel meer.

Nieuwe design- en uitlijnmogelijkheden, en talloze indelingsoplossingen

De pannen- en keukenladen van de èggo-keukens kunnen makkelijk een gewicht van meer dan 80kg aan, terwijl ze toch vlot en zonder haperen glijden. De èggo-keukenladen kunnen op maat gemaakt worden van 30 tot 120cm. Zo ontstaan nieuwe design- en uitlijnmogelijkheden, bovenop de talloze indelingsoplossingen.

Onderkasten, trouwe helpers in je keuken

Omdat je er zo makkelijk in kan, worden je onderkasten trouwe helpers in je keuken. Je kan er je pannen en borden in opbergen, maar ook kruiden, flessen of de bakplaten van je oven. En natuurlijk vind je in onze onderkasten ook heel wat afvalbak oplossingen, om intelligent en verantwoord te sorteren.

De kolomkasten in verschillende hoogtes

De kolomkasten van de èggo-keukens bestaan in verschillende hoogtes en je kan ze op tal van manieren indelen: gewoon met legplanken, zoals een apothekerskast, met uitneembare laden of schalen, en zelfs met alles wat je nodig hebt om bezems, toestellen en onderhoudsproducten weg te bergen

Kwaliteit tot in
het kleinste detail

Design kan niet duurzaam zijn zonder een betrouwbaarheids- en degelijkheidsgarantie. Dat is waar de èggo-keukens voor staan. Al onze meubelen worden in de fabriek gemonteerd, waar ze goed worden verlijmd, vastgezet en aangeschroefd, waardoor ze veel degelijker zijn dan bouwpakketten. Het rugpaneel van elk meubel wordt vastgeschroefd om het zo stevig en duurzaam mogelijk te maken. De poten van de meubelen zijn gemaakt van pvc en kunnen afgesteld worden op de werkhoogte die voor jou optimaal is. Tot slot zijn alle èggo-keukens uitgerust met scharnieren met ingebouwde schokdemper.

 

Inspiratie

Laat je inspireren
door onze keukens

 

Al onze modellen