×

Touch Zwart & Eiken Ontario

 

Zwarte fronten, zwarte profielen voor de handgrepen, zwarte huishoudtoestellen, zwarte hanglampen en een zwarte dekplaat voor de afzuigkap... deze erg hedendaagse keuken met alleen rechte lijnen en hoeken is een mooi voorbeeld van hoe je zwart in de hele keuken kunt gebruiken..

 

 

Opties

Bestekladen

Met een goed geordende lade maak je je het leven makkelijk in de keuken! èggo ontwikkelde speciaal voor jou verschillende oplossingen, vast of verstelbaar volgens je wensen, in hout of sterk pvc, en met diverse accessoires: zo is er een rolhouder voor plasticfolie, een handige inzet voor kruidenpotjes en nog zoveel meer.

Kolomkasten

De kolomkasten van de èggo-keukens bestaan in verschillende hoogtes en je kan ze op tal van manieren indelen: gewoon met legplanken, zoals een apothekerskast, met uitneembare laden of schalen, en zelfs met alles wat je nodig hebt om bezems, toestellen en onderhoudsproducten weg te bergen.

Onderkasten

Omdat je er zo makkelijk in kan, worden je onderkasten trouwe helpers in je keuken. Je kan er je kookpotten en vaatwerk in opbergen, maar ook kruiden, flessen of de bakplaten van je oven. En natuurlijk vind je in onze onderkasten ook heel wat afvalbakoplossingen, om intelligent en verantwoord te sorteren.

Schuifladen en pannenladen

De pannen- en schuifladen van de èggo-keukens kunnen makkelijk een gewicht van meer dan 80kg aan, terwijl ze toch vlot en zonder haperen glijden. De èggo-keukenladen kunnen op maat gemaakt worden van 30 tot 120cm. Zo ontstaan nieuwe design- en uitlijnmogelijkheden, bovenop de talloze indelingsoplossingen.
13.687
Inclusief apparatuur
Prijs is incl. 21% BTW, exclusief levering. Verlichting, tafel, stoelen en accessoires zijn optioneel.

 

Veiligheid en kwaliteit

Keukens op maat

Is er een keuken in onze collectie die je inspireert? Laat ze in je eigen huis plaatsen! In een rechte lijn, in een L-vorm, een U-vorm, met een kookeiland... Maar nog steeds volgens jouw wensen en in de stijl die jij wil. èggo biedt de beste oplossingen voor een keuken die zowel mooi als praktisch is.

Meer weten